Aamusta lähettiin seikkailee Harlemiin. Joka kulmalla oli jos jonkinlaista hörhöä. Yllättävän vähän muuten on näkynyt epämääräistä porukkaa. Harlemissa lähinnä etsittiin vaatteita, mutta ei oikein löytynyt mitään. Harlemista tultiin bussilla Broadwayta pitkin kaupunkiin, ruuhkat oli sellaisia kuin vain voi arvata.

Illalla oli haasteena päästä Nassau Coliseumiin. Kukaan ei näyttänyt tietävän edes koko paikkaa. Lopulta selvisi, että taksilla maksaisi 90$, joten jokin toinen keino tuli ottaa käyttöön. Aikamme pähkäiltyämme, sitten oivalsimme, että subwaylla Jamaicalle, sieltä LIRR:lla Hemsteadiin ja sieltä bussilla. Koko matka vain tunti, kun kaikki meni putkeen. Yöllä olikin sitten eri juttu. Matsi päättyi klo 10 pm. Ja emme löytäneet bussipysäkkiä joten taksilla Hemsteadiin, josta juna lähti vasta 11.09 pm. Sen jälkeen subway ei enää pysähtynytkään meidän pysäkillä vaan jouduimme vaihtamaa subwayta. Matka kotiin noin 2,5 tuntia:). Matsi oli pelleilyä Islanders voitti 6-2 ja tappeluja oli tekemällä tehty, että yleisö viihtyisi. Tasoltaan jotain suomalaista 5-divaria. Suomalalinen Jesse Joensuu teki yhden maalin. Hyvä Suomi!

Nyt istutaan lentokentällä ja odotetaan, että saadaan tavarat jätettyä, kun täällä ei ole itse itsensä check-in-matkaajille erillista luggage drop-iniä:( Olis ollut tarkoitus vielä käydä kaupoissa mutta ei ehdi kun makatavara saadaan vasta klo 2.30 pm. pois käsistä ja lentoon on boarding time 4.45 pm.

Aaamulla 2.4. olemme Stokiksessa ja kotona puolenpäivän aikaan.

New York on nähty, mutta ei tänne välttämättä tarvitse tulle uudelleen.